, ,

Brouwerij De Koninck

de-koninck-wifi

XD.it heeft het WiFi netwerk van de volledige vernieuwde stadsbrouwerij geïnstalleerd. Bezoekers kunnen via de WiFi landingspagina de brouwerij app downloaden en zich inschrijven voor de nieuwsbrief van De Koninck. Via het BlueWave Marketing platform krijgt men analytische inzichten over de bezoekers en zone’s. Na bijna drie jaar verbouwen, kan Stadsbrouwerij De Koninck opnieuw bezocht worden. Vanaf nu is de stadsbrouwerij klaar om gasten uit de hele wereld een onvergetelijke ervaring te bezorgen in Antwerpen. Tijdens de nieuwe interactieve brouwerijtour worden de bezoekers volledig ondergedompeld in de wereld van de Stadsbrouwerij.Vanaf Heden kom je via 10 verschillende themaruimtes alles te weten over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Tal van interactieve middelen en audiovisuele effecten zorgen voor een 360° totaalervaring.