Traiteur

Gastronomie aan huis!

 

Gastronomie aan huis!

 

Plant u binnekort een gelegenheid waar u uw genodigden wil verassen met een culinaire happening . Filip Bogaert presenteert alles voor u tot in de puntjes . Wees gast op uw eigen feest en breng zo meer tijd door met uw gasten.

Filip Bogaert past zich volledig aan uw wensen aan, en kookt met passie en plezier voor privédiners, zakendiners, evementen, trouwfeesten, communies, recepties... Vraag de chef een maaltijd samen te stellen die perfect bij uw budget en smaak past, of kies zelf uw eigen menu. 

Laat het totaalconcept aan ons over en we zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten in uw eigen omgeving. Zelfs na het diner kunt u op uw gemak bij uw gasten blijven, terwijl wij in alle discretie schoonmaken en opruimen. Heerlijk toch . Een culinaire beleving aan huis....




 

AFHAALMENU VOOR EINDEJAARSFEESTEN

 

MENU

 

 Terrine van huisbereide ganzenlever met oude porto

rode uienkonfituur en briochetoast


Gebraiseerde halve kreeft met krokante groentjes

en fijne kruiden in een romig sausje

wilde rijst en zongedroogde tomaatjes


Waaier van in de oven gebakken fazanthaan met witloof

en knolseldermousseline


Ijsstronk met vanilleroomijs en frambozencoulis


70 euro p.p.




TRAITEURLIJST AFHAALGERECHTEN À LA CARTE

VOORGERECHTEN (prijs per persoon


Terrine van huisbereide ganzenlever met oude porto                      27 euro


Gerookte zalm extra doux op een krokant slaatje                           24 euro

met een pittig kruidensausje met mierikswortel


Gegrilde Sint-Jakobsnootjes met truffeldressing                             34 euro

krokante prei en bieslook


HALVE KREEFT (600 à 700 gr.)


Halve kreeft "Belle-Vue" op krokante sla en drie koude sausje          36 euro


Halve kreeft met krokante groentjes in een schaaldierensausje         36 euro


Halve kreeft in de oven gebakken met kruidenboter                         36 euro


Gebakken wit van griet met fijn kruidensaus                                   32 euro


In de hoeveboter gebakken Kingkrab met een dragonsausje             42 euro

en risotto met zongedroogde tomaatjes


Bisque van kreeft met armagnac en halve kreeft                             28 euro


Tongreepjes met rivierkreeftjes en krokante groentjes                     32 euro

in een kreeftensausje



HOOFDGERECHTEN


Waaier van in de oven gebakken fazantenhaan met witloof               32 euro


Op lage temperatuur gebakken fazant met fine champagnesaus        34 euro


Reeboknootjes met jeneverbesseninfusie                                         38 euro


Krokant gebakken kalfszwezeriken met asperges en verse morieljes   38 euro


Gebraiseerd kalfsribstuk met Gentse mosterd en verse dragon           26 euro


Gebakken jonge tarbot met asperges en verse morieljes                    42 euro




HET RESTAURANT IS OPEN OP KERSTDAGMIDDAG