Seizoensmenu


Vanaf 24 oktober 2020

 


Wildmenu


*****


Cassolette van geglaceerde oester uit Gillardeau en King krab, gebraiseerde

jonge spinazie en oesterblad


*****


(*) Stoofpotje van Sint-Jakobsnootjes in een romig sausje van boterbonen

op smaak gebracht met wintertruffel en Parmezaankrullen

krokante spekjes en broodkorstjes


*****

Gekonfijte fazantenhaan met in Riesling bereide zuurkool

en gekarameliseerde groene kool

*****


In de oven gebakken reeboknootjes met infusie van jeneverbessen

stoofpotjes van boschampignons en knolselder

 

*****


Licht bladerdeeggebakje met warme appeltjes

frambozencoulis en vanilleroomijs

 

*****


Tasje koffie uit Brazilië



Menu  4 gangen zonder wijnen en koffie 85 euro, met wijnen en koffie 105euro

(*) Menu 5 gangen zonder wijnen en koffie 95 euro

met wijnen en koffie 120 euro

Enkel per tafel