Seizoensmenu

Nieuw menu vanaf zaterdag 26 januari


 


Seizoensmenu


*****


Licht gebakken Sint-Jakobsnootjes in de groene curry

citronella en kokosmelk


*****


Gegrilde zeebaars en krokant gebakken ganzenlever

licht roomsausje met savooikool, wasabi kroepoek

en gebraiseerd spek


*****


Stoofpotje van gesmoorde ossenstaart, mousseline van knolselder

jus van boschampignons en chips vitelotto


*****


In de oven gebakken melklam uit de Pyreneeën met schorseneren

en Nicolas aardappeltjes


*****


Gepocheerd peertje met vanilleroomijs, warme chocoladesaus

geroosterde amandels "Bell Hélene

 

*****


Tasje koffie uit Brazilië



Menu  4 gangen zonder wijnen en koffie 85 euro, met wijnen en koffie 105euro

(*) Menu 5 gangen zonder wijnen en koffie 95 euro

met wijnen en koffie 120 euro

Enkel per tafel