Seizoensmenu


 VANAF ZATERDAG 28 OKTOBER

 



SEIZOENSMENU



Cassolette van geglacerde oesters uit Gillardeau en gebraiseerde

jonge spinazie en oesterblad

 

 *****

 

(*) Stoofpotje van Sint-Jakobsnootjes in een romig sausje van boterbonen

op smaak gebracht met wintertruffel en parmezaankrullen

krokante spekjes en broodkorstjes

 

 *****


Gekonfijte fazanthaan met in Riesling bereide zuurkool

en gekarameliseerde groene kool

 

 

 *****


In de oven gebakken reeboknootjes met infusie van jeneverbessen

stoofpotje van knolselder en boschampignons

 

 *****

Licht bladerdeeggebakje met warme appeltjes

frambozencoulis en vanilleroomijs

 

 *****


Tasje koffie uit Brazilië



Menu  4 gangen zonder wijnen en koffie 85 euro, met wijnen en koffie 105euro

(*) Menu 5 gangen zonder wijnen en koffie 95 euro

met wijnen en koffie 120 euro

Enkel per tafel