Seizoensmenu

Nieuw menu vanaf zaterdag 18 augustus


 


SEIZOENSMENU



Gemarineerde "Coeur de boeuf "tomaten met grof zeezout en zwarte peper

handgepeld Zeebrugse garnalen, sucrine en gebakken kwarteleitje

 

 *****

Lauw soepje van kikkerbilletjes en Zeeuwse mosseltjes in het groen

ciabatta met ganzenlever en

gefruite lavablaadjes

 

 *****


 (*) Gestoomde kreeftenplakjes op Armoricaanse wijze, krokante groentjes

op smaak gebracht met thaise citronella

  

 *****

 

In de hoeveboter gebakken patrijs met druivenblad

en stoofpotje van boschampignons

 

 *****

Slaatje van perziken en nectarines, infusie van rode bosbessen

sorbet van mango met pepermunt

 

 *****


Tasje koffie uit Brazilië



Menu  4 gangen zonder wijnen en koffie 85 euro, met wijnen en koffie 105euro

(*) Menu 5 gangen zonder wijnen en koffie 95 euro

met wijnen en koffie 120 euro

Enkel per tafel