à La Carte

98 

 

KAART

 

 

 

In huis bereide ganzenlever met een slaatje van Granny-Smith appeltjes

29 euro

****

Gegrilde Sint-Jakobsnootjes met truffeldressing

kort gestoomde prei en bieslook

36 euro

****

 

****

 Slaatje van krokant gebakken langoustines met basilicumdressing

48 euro

****

Cassolette van geglaceerde oesters uit Gillardeau

en gebraiseerde jinge spinazie

oesterblad

32 euro

 

 ****

Opgevulde aardappeltjes met «Royal Belgian Caviar” en rozenwatervinaigrette (30 gr.)

78 euro

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

****

 

Stoofpotje van Sint-Jakobsnootjes in een romig sausje van boterbonen

op smaak gebracht met wintertruffel

parmezaankrullen, broodkorstjes

en krokante spekjes

32 euro - 38 euro

 

 ****

 

Krokant gebakken Sint-Jakobsnootjes met verse pasta's

truffelsausje en parmezaankrullen

31 euro - 37 euro

 

****

 

Halve kreeft gebakken in de hoeveboter met verse dragon en risotto (min. 2 cts)

39 euro p.p.

 

****

 

Gegrilde tarbotmoot op klassieke wijze met Béarnse saus

54 euro - 64 euro

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

In de oven gebakken kalfsribstuk met Gentse mosterd en verse pasta’s, 

parmezaankrullen en dragon

29 euro

****

Kalfsniertjes met honingazijn, jeneverbessen en koriander

verse deegwaren

28 euro

****

 

Gekonfijte fazantenhaan met in champagne bereide zuurkool

knolseldermousseline en gekarameliseerde groene kool

36 euro

 

****

 

In de oven gebakken reeboknootjes met infusie van jeneverbessen

boschampignons en knolselder

39 euro

 

****

 

In de oven gebraiseerde hazenrug met zijn twee sausjes "Harlekijn" en knolseldermousseline

 

38 euro

 

****

Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffel uit Périgord

en verse pasta's

72euro