à La Carte

 

KAART

 

 

 

In huis bereide ganzenlever met een slaatje van Granny-Smith appeltjes

29 euro

****

Carpaccio van Sint-Jakobsnootjes met witte truffelolie

slaatje van roquette en Granny-Smith

parmezaankrullen

32 euro

****

 

****

 Slaatje van krokant gebakken langoustines met basilicumdressing

46 euro

****

 

 ****

Opgevulde aardappeltjes met «Royal Belgian Caviar” en rozenwatervinaigrette (30 gr.)

78 euro

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

****

 

 

****

Halve kreeft gebakken in de hoeveboter met verse dragon en risotto (min. 2 cts)

39 euro p.p.

 

****

 

Gegrilde tarbotmoot op klassieke wijze met Béarnse saus

54 euro - 64 euro

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

In de oven gebakken kalfsribstuk met Gentse mosterd en verse pasta’s, 

parmezaankrullen en dragon

28 euro

****

Kalfsniertjes met honingazijn, jeneverbessen en koriander

verse deegwaren

28 euro

****

In de oven gebakken lamsbout uit de Pyreneeën met natuurlijke jus

hoppescheutjes en mousselinesaus

42 euro

****

Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffel uit Périgord

en verse pasta's

72euro