à La Carte

 

 

KAART

 

 

 

In huis bereide ganzenlever met een slaatje van Granny-Smith appeltjes

29 euro

****

Gegrilde Sint-Jakobsnootjes met truffeldressing

kort gestoomde prei en bieslook

36 euro

 

****

Gepocheerd hoeveeitjes met hoppescheuten

en mousselinesaus

39 euro

 

 Slaatje van krokant gebakken langoustines met basilicumdressing

46 euro

 

****

 

Lauwe kreeftenplakjes, witloof, Granny-Smith en roquette

kalfswangetjes met rode curry

geparfumeerd met kokosmelk

32 euro

 

 ****

 

Opgevulde aardappeltjes met «Royal Belgian Caviar” en rozenwatervinaigrette (30 gr.)

78 euro

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

****

 

Krokant koekje van gebakken Sint-Jakobsnootjes met gerookt spek 

en boschampignons

emulsie van groene kruiden

32 euro - 39 euro

 

 ****

 

Gegrilde jonge tarbot op een bedje van romige savooikool

wintertruffel en erwtenscheutjes

33 euro - 42 euro

 

****

 

Krokant gebakken Sint-Jakobsnootjes met verse pasta's

truffelsausje en parmezaankrullen

33 euro - 39 euro

 

****

 

Halve kreeft gebakken in de hoeveboter met verse dragon en risotto (min. 2 cts)

39 euro p.p.

 

****

 

Gegrilde tarbotmoot op klassieke wijze met Béarnse saus

56 euro - 67 euro

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

In de oven gebakken kalfsribstuk met Gentse mosterd en verse pasta’s, 

parmezaankrullen en dragon

29 euro

****

Kalfsniertjes met honingazijn, jeneverbessen en koriander

verse deegwaren

28 euro

****

 

Waaier van in de oven gebakken duifje uit Bresse met sjalotjes en rode wijn

36 euro

 

****

 

In de hoeveboter gebakken patrijs met wijnbladeren

stoofpotje van boschampignons

42 euro

 

****

 

Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffel uit Périgord

en verse pasta's

68 euro