à La Carte

 

 

KAART

 

 

 

In huis bereide ganzenlever met een slaatje van Granny-Smith appeltjes

29 euro

****

Gemarineerde "coeurs de boeuf" tomaten met grof zeezout en zwarte peper

handgepelde Zeebrugse garnalen, sucrine en gefruit kwarteleitje

32 euro

 

****

 

 

 Slaatje van krokant gebakken langoustines met basilicumdressing

48 euro

 

****

 

 

Opgevulde aardappeltjes met «Royal Belgian Caviar” en rozenwatervinaigrette (30 gr.)

82 euro

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

****

 

 

Gegrilde roodbaarsfilet met infusie van mosseltjes en saffraan

gesmoorde venkel en pijpajijn

33 euro - 42 euro

 

****

 

Halve kreeft gebakken in de hoeveboter met verse dragon en risotto (min. 2 cts)

39 euro p.p.

 

****

 

Gegrilde tarbotmoot op klassieke wijze met Béarnse saus

56 euro - 67 euro

 

****

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________________

 

 

In de oven gebakken kalfsribstuk met Gentse mosterd en verse pasta’s, 

parmezaankrullen en dragon

29 euro

****

Kalfsniertjes met honingazijn, jeneverbessen en koriander

verse deegwaren

28 euro

****

 

In de hoeveboter gebakken patrijs met druivenbladeren

stoofpotje van boschampignons en stroaardappeltjes

46 euro

 

****